Šta reći o fitnesu i teretanama a da niste već znali, čuli ili načuli? Mi ćemo samo još jednom ponoviti i potvrditi da je sve u balansu pa i mentalno i fizičko zdravlje. Da biste bili u potrebnom balansu bitno je da razvijate i jedan i drugi segment pravilno i redovno. Naš akcenat je ne fizičkom zdravlju (ali i Vi znate da je to krajnje povezano), jer naš izgled, kondicija, snaga poprilično utiču na naše mentalno zdravlje tj. našu psihu. Naravno ne mogu svi biti kao filmski glumci lepi, nasmejani, razbacani, 90-60-90 proporcije (očekivane za lepši pol), … ali sigurno je da možete da postignete zadovoljstvo Vašom aktivnošću da ostvarite Vaše želje u postizanju tog cilja da budete najbolja verzija sebe u svim segmentima. A zdravlje je najbitniji segment – svi znamo i nikad ne treba da zaboravimo da BOLESTAN ima samo jednu želju – da bude zdrav i baš zato, svesni toga, treba da radimo sve da bi i ostali zdravi, nasmejani, lepi, jaki – najpre sebi a onda i drugima.

Trenutno vlada PANDEMIJA nekog virusa kog su nazvali COVID-19 i postoji velika šansa da ništa više ne bude kao što je bilo ali sa druge strane iako su promene često pozitivne – ove koje se trenutno događaju meni su sve pozitivne ali se prosto moramo priviknuti na neke poput držanja distance i izbegavanja mesta gde se distanca ne može održati ali prestati vežbati, ići u teretane i baviti se sportom je nešto što nikako NE smemo sebi da dozvolimo. SVAKO mora naći način kako da održi svoje ZDRAVLJE i nikako ne sme da padne u neku melahoniju ili depresiju. A vežbanje je sigurno jedan od načina. 

U fitness centru ARENA No1 ima atmosfera, vežbača i trenera koja će Vam omogućiti da uživate u svom vežbanju i na najlepši način odradite svoj trening.

Pozovite ih, obiđite, iskoristite prvi gratis trening i uživajte u vežbanju, rezultatima tog vežbanja i u celoukupnom životu.

Do sledeće priče kako da ulepšate svoj život.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *